A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

06.12.2018 року у приміщенні Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся І етап виставки-конкурсу «Замість ялинки – зимовий букет»

Дата: 07.12.2018 17:07
Кількість переглядів: 186

6 грудня 2018 року у приміщенні Трибухівської ЗОШ І-ІІІст. відбулась виставка-конкурс «Замість ялинки-зимовий букет», яка спрямована на становлення народно-традиційної культури, здійснення екологічного виховання школярів, формування в юних громадян почуття соціальної відповідальності, небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування й оздоровлення. У конкурсі взяли участь учні Трибухівської ЗОШ І-ІІІст. та Пишківської ЗОШ І-ІІст.

Метою та завданням виставки-конкурсу є:

- розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді;

- формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічних композицій, подарунків, ялинкових прикрас, виробів декоративно-прикладного мистецтва, які символізують та відображають регіональні традиції в народній творчості;

- відродження традиції у виготовленні народної іграшки, дідухів, різдвяної атрибутики як частки матеріальної і духовної культури українського народу.

Роботи були представлені у трьох номінаціях:

- Новорічна композиція «Різдвяна казка».

- Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика.

- «Дідух – різдвяний дух».

Переможці конкурсу будуть представляти нашу громаду 12 грудня 2018 року на обласному етапі у еколого-натуралістичному центрі міста Тернополя.

Дякуємо всім  за виявлену небайдужість і активну роботу. Вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим !

     Нехай світлі новорічні та різдвяні свята сповнять Ваші серця радістю і новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок.

     Щиро зичимо всім Божого благословення, міцного здоров’я, щастя, оптимізму, успіхів, здійснення мрій і сподівань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень