A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Поминальна панахида, присвячена Дню захисника України

Дата: 13.10.2020 17:34
Кількість переглядів: 189

   Сьогодні 13 жовтня 2020 року, напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці о 14:00 год. у с. Трибухівці було проведено поминальну панахиду, присвячену Дню захисника України.

    У заході взяли участь священники, голова Трибухівської ОТГ, учасники АТО, представники сільської ради, вчителі та учні Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та односельчани.

  Захід розпочався відправою - молитвою та покладанням квітів біля Стели пам'яті Героїв Небесної Сотні, після чого всі присутні пішою ходою відвідали могилу нашого односельчанина, захисника України, героя- "кіборга" Ігоря Римаря.

Після цього вирушили до пам'ятника "Борцям за волю України" де відбулася поминальна панахида .

   Зі словами вдячності та привітаннями з нагоди визначних свят до присутніх звернувся  голова Трибухівської ОТГ Ковдрин Олег Іванович 

«Цей день поєднує справжніх чоловіків – чесних, сильних і мужніх, готових взяти на себе відповідальність не лише за власну родину, але і за свою справу, за свою Батьківщину. В цей день ми вшановуємо пам’ять братів, батьків, дідів і прадідів, які відстоювали свободу та незалежність нашої держави зі зброєю в руках. Цього дня також низько вклоняємось перед захисниками України, які виконували та продовжують виконувати свій військовий обов’язок у зоні проведення АТО». 

    У вітальному слові Олег Іванович побажав усім присутнім міцного здоров’я, витримки, впевненості у собі, добра, благополуччя та мирного неба! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень