A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Відзначення Дня Збройних Сил України та Міжнародного Дня волонтера

Дата: 08.12.2020 11:20
Кількість переглядів: 198

     6 грудня 2020 року, у конференц-залі Трибухівського СБК відбувся вечір спогадів до Дня Збройних Сил України та Міжнародного Дня волонтера за участю воїнів АТО та волонтерів Трибухівської громади.

     Всім військовослужбовцям та волонтерам у цей святковий день учасники ансамблю «Пісенне джерело»  дарували пісні та вірші, які проникали до глибини душі усіх присутніх.

      Голова Трибухівської сільської ради Олег Іванович Ковдрин привітав та нагородив відчайдушних героїв сьогодення  грошовими сертифікатами, а також привітав - "ангелів", які перші приходять на допомогу - це наші волонтери.

 

      З поля бою цієї неоголошеної війни не повернувся житель нашої громади Герой "Кіборг" України  Римар (Кузь) Ігор Миколайович.


Ми бережемо спогади про нашого Героя.

І низько схиляємось перед величчю його подвигу!

       Пролита кров нашого славного земляка, та тисячі хоробрих захисників нашої держави, вимагає від кожного з нас нарешті змінити свою країну. Зробити її, такою, як про це мріяли наші предки, мріємо ми, і мріяли Герої сучасної України. Змінитися має кожен із нас. Лише тоді кров Героїв буде не даремною.

 

         Усі вони різні. І, можливо, ніколи б не зустрілися у цьому житті, не одягли б однострій, не спали б в одному бліндажі, не їли б з одного казанка, не стали б побратимами, якщо б не поклик Батьківщни, над якою нависла біда. Вони залишили свої сім’ї та справи. Вони єдині у своєму прагненні захистити Україну, а значить – мобілізовані бути сильними, бути патріотами, бути героями…

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень