A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Відзначення Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні та вшанування пам’яті полеглих Героїв у російсько-українській війні (2014-2024 рр.)

Дата: 22.02.2024 20:41
Кількість переглядів: 111

 

 

Вас пам’ятати будемо завжди,

Із Вами будемо боротись

за країну.

За ту країну, де нема брехні й війни,

За нашу й вашу мирну Україну…

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 лютого 2024 року у Трибухівській територіальній громаді, біля пам’ятника «Борцям за волю України», відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні та вшанування пам’яті полеглих Героїв у російсько-українській війні (2014-2024 рр.).

         Спільною молитвою та хвилиною мовчання усі присутні об’єдналися у скорботі та згадали криваві події 20 лютого 2014 року.

 

         10 років тому український народ показав, що таке єдність і стійкість.

       Ніхто не в праві забути морозні дні 2014 року, коли від напруги закипала в жилах кров, коли в ім’я віри і правди один за одним падали від куль. Вони змінили хід історії України!

          Вони відстоювали права й свободи українців. Вони стали для нас прикладом мужності, сили та патріотизму! Наша війна почалась вже тоді.

       Сьогодні як ніколи ми розуміємо як ціною власного життя Герої виборюють свободу і незалежність нашої країни. Нові імена і нові Герої знову віддають своє життя за нас! Боляче бачити нові обличчя Героїв на Алеї пам’яті, але ці страшні події не оминають і нашу громаду. 02 січня 2024 року поблизу населеного пункту Михайлівка, Краматорського району, Донецької області, виборюючи незалежність України небесне військо поповнив ще один житель нашої громади – Ігор ДУРДА, якому було відкрито та осв’ячено банер пам’яті.

        «Ми заплатили й продовжуємо платити за свободу велику ціну. І ніколи не забудемо всіх, хто віддав за Україну життя. І ніколи не пробачимо тим, хто забирав ці життя й хотів позбавити нас волі. Вірю, що зможемо перемогти ворога, досягнути добра і розквіту України» - сказав у своїй промові голова громади Олег Ковдрин.

       Ми з сильним болем та великою гордістю згадуємо своїх  земляків, які загинули  у боротьбі з російським агресором. Ми маємо бути єдиними і непохитними, щоб їх подвиг не був даремним.

Дякуємо всім присутнім за спільну молитву!

Дякуємо усім хто боронив і нині боронить Україну!

Вічна шана і слава кожному Герою,

хто віддав життя за незалежну Україну!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень