A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

Дата: 21.11.2020 13:05
Кількість переглядів: 146

     21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи - ця дата пов’язана з початком Помаранчевої революції та революції Гідності.

     В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.
     Ми не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності,  які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення. Низько вклоняємось героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України.
    Ми мусимо усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну гармонію на нашій  землі, розбудовувати нову європейську державу! Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.
    Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо миру та злагоди, родинного добробуту, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні!

 


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень