A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Зустріч у літературно-музичній імпрезі «Одягнімо, друже, вишиванку» з поетом Василем Антоновичем Дерієм

Дата: 01.07.2019 18:05
Кількість переглядів: 164

   19 червня 2019 року в приміщенні Трибухівського будинку культури відбулася зустріч у літературно-музичній імпрезі «Одягнімо, друже, вишиванку» з  поетом Василем Антоновичем Дерієм, який нещодавно святкував свій поважний 60-річний ювілей.

   Василь Антонович Дерій — український науковець у галузі бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту, поет, літературознавець, доктор економічних наук України, професор, професор кафедри обліку і оподаткування підприємницької діяльності Тернопільського національного економічного університету.

   На зустрічі були присутні працівники Трибухівської сільської ради, культури, вчителі, учні Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст. та жителі громади.

   Усі присутні  мали можливість почути цікаві історії з життя Дерія В.А., декламацію його віршів на різну тематику, від ліричних - до патріотичних. Діти громади розказували його авторські вірші та співали пісні на слова поета та  музику Олексюк Лесі Степанівни – художнього керівника Трибухівського СБК. 

  Щиро дякуємо Василю Антоновичу  за подаровану позитивну енергетику, творчість та талант і сподіваємось на нові зустрічі!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень