A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Трибухівської об'єднаної територіальної громади!

Дата: 08.11.2019 18:16
Кількість переглядів: 193

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Прийміть наші щирі вітання з нагоди відзначення професійного свята – Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Українська культура, одна з небагатьох, яка вистояла під могутнім натиском ворожих агресивних впливів, зберегла свою унікальність, духовність та самобутність. Обраний вами професійний шлях робить вагомий внесок у формування почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в нашому суспільстві.

Ваше професійне свято – це ще одна нагода подякувати вам за майстерність, творчість та активну культурно-просвітницьку діяльність. Ваш талант та відданість роботі збагачує і розвиває безцінні скарби національної культури.

У цей непростий час великих викликів та випробувань, коли Україна утверджує незалежність та суверенітет, відстоює честь і гідність, нам, як ніколи, потрібна сильна та актуальна культура, яка звернена в майбутнє, але глибоко укорінює в собі могутні національні традиції.

Зичимо Вам міцного здоров'я, мирного неба, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, натхнення, творчих злетів і реалізації професійних амбіцій, благополуччя та злагоди у ваших родинах. Нехай Ваша ініціативність, відданість роботі, мистецька та просвітницька діяльність стане рушійною силою для розвитку української національної культури.

Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень