A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Зустріч з учнівськими колективами Новоставської ЗОШ I-II ст. та Пилявської ЗОШ I-III ст. в рамках заходів до Міжнародного Дня захисту дітей.

Дата: 09.06.2021 20:38
Кількість переглядів: 119

        В рамках заходів до Міжнародного Дня захисту дітей відбувся спільний рейд в населені пункти Трибухівської територіальної громади  с.Новоставці. с.Пилява за участю дільничого офіцера поліції  Олега Кулика, спеціаліста служби у справах дітей Марії Мацьків, працівників КУ «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради» Анжеліки Міщанчук та Миколи Мицьо.

        Відбулися зустрічі з учнівськими колективами Новоставської ЗОШ I-II ст. та Пилявської ЗОШ I-III ст.

          Обговорювалися питання запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, попередження дитячого травматизму , внаслідок розваг дітей поблизу водоймищ,  територій підвищеного ризику, порушення правил поведінки на вулиці. Особлива уваги приділялася профілактиці жорстокого поводження з дітьми , уникнення випадків булінгу .

    В ході виїзду  відвідано багатодітні сім’ї . Фахівець із соціальної роботи розпочав проведення Оцінки потреб дитини та її сім’ї   з метою, визначення послуг , яких потребують сім’ї.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень