A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

При посиленні карантину навчальні заклади працюватимуть лише за умови наявності 80% вакцинованого персоналу

Дата: 01.08.2021 21:12
Кількість переглядів: 167

   У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться у постанові “Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року”, яку ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня.

“Однією з важливих новацій стають правила роботи навчальних закладів в умовах карантину. В разі виходу регіону з зеленої зони, тобто потрапляння в жовту, помаранчеву чи червону, задля роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу”, - говорить Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Важливо, що вакцинація залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань і смертей, а також боротьби з пандемією. Тільки так освітяни знову зможуть повернутись до звичного життя і навчання.

https://www.kmu.gov.ua/news/pri-posilenni-karantinu-navchalni-zakladi-pracyuvatimut-lishe-za-umovi-nayavnosti-80-vakcinovanogo-personalu


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень