A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

«Шкідливим звичкам скажемо - ні!»

Дата: 01.12.2020 22:34
Кількість переглядів: 156

 

         Ми добре знаємо, що здоров’я — найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу, відпущеного нам природою. 

      З метою запобігання шкідливим звичкам, які негативно впливають на здоров’я підлітків, формування вміння і навичок  учнів щодо власної безпеки, розуміння відповідальності за власні вчинки та їх наслідки, виховання в учнів бажання зберегти власне здоров’я 01.12.2020 р. у приміщенні Трибухівського СБК відбулася пізнавально-просвітницька година для учнів 5-11 класів «Майбутнє без шкідливих звичок».

 

 

 

       Організаторами заходу були директор Трибухівського СБК – Качур Марія Іванівна та працівники Трибухівської СПШБ – Бега Мар’яна Володимирівна і Березніцька Ірина Йосипівна.

     У зустрічі взяли участь працівники Бучацького відділення поліції ГУНП, Ольга Желіско – Інспектор ЮП та Олег Кулик – дільничний офіцер поліції.

 

 

         Працівники поліції ознайомили дітей, до яких негативних наслідків можуть призвести шкідливі звички та як їм вберегтися від цієї загрози. Звернули увагу присутніх на те, що згубних залежностей набагато складніше позбутися у майбутньому, якщо вони формуються у молодшому віці.

 

 

 

      Лікар Ігор Мотало – директор КМПП Трибухівської сільської ради, розказав, що проблема вживання алкоголю, тютюну і наркотиків дуже актуальна в наші дні. Зараз їх споживання характеризується величезними цифрами.  Від цього страждає все суспільство, а особливо підлітки та молодь.

 

 

 

     В ході зустрічі продемонстрували фільм про шкідливість вейпу.

 

 

 

 

 

  Школярі зацікавлено слухали гостей та уважно дивились запропонований фільм, після чого активно спілкувалися на цю тему.

 

 

 

 

Шановні діти і батьки! 

       Ви маєте усвідомити, що життя дарується нам Всесвітом. І ми самі шанобливо ставитися до свого організму. Батьки стають взірцем і зразком для своїх дітей з моменту їхнього народження. Тому контролюйте своє життя і життя своїх дітей, підтримуйте свій фізичний стан. Привчайте себе і дітей до активного, здорового способу життя.

      Думайте про майбутнє, тому що кожна здорова дитина це майбутнє людства в цілому!!!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень