A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2021 10:09
Кількість переглядів: 135

28 червня наша держава святкує

День Конституції України!

Щиро вітаємо Вас із цим визначним святом!

    Конституція увійшла в наше життя як головний гарант державності і демократії, незалежності і соборності України. Вона має унікальне історичне коріння, адже у той час, коли в Європі основним державним устроєм була абсолютна монархія, українці вже мали свій Основний закон – Конституцію Пилипа Орлика.

    28 червня 1996 року, Верховна Рада України прийняла Основний Закон країни – Конституцію, яка стала дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави, як повноцінної учасниці світового співтовариства, визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації кожного громадянина.

        Основний Закон наголошує на абсолютній цінності людини, її життя та здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки.

Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни. Конституція несе в собі головну надзвичайно цінну і гуманну ідею про те, що держава функціонує для людини.

      Однак демократичний розвиток ніколи не був легким. А нашій країні – особливо непросто, адже, ствердивши соборність та свободу більш ніж два десятки років тому, сьогодні ми змушені доводити своє право бути самостійними, відстоювати права і свободи у кривавій неоголошеній та підступній війні з агресором.

      У цей урочистий день щиросердно бажаємо добра, миру, міцного здоров’я, родинного затишку та взаєморозуміння, яке сприятиме подальшій розбудові нашої державності, становлення достатку в кожній родині та звершення усіх планів заради світлого майбуття рідної України!

          Бажаємо стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають усіх нас та наші родини!

         Тож маємо набратися терпіння і віри. Мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!

       Нехай у нашій державі панують любов, злагода та Божа ласка!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень