A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Останній дзвоник пролунав у школах!

Дата: 09.06.2021 21:50
Кількість переглядів: 136

Дорогі школярі, вчителі та батьки!

Свято Останнього дзвоника дороге серцю кожного з нас, адже всі ми пам’ятаємо шкільні роки, всі засвоєні шкільні уроки, і не тільки з навчальних предметів, а й уроки дружби, справедливості, взаємопідтримки, доброти, що стали для нас важливими в житті. Сьогодні ми всі разом перегортаємо ще одну сторінку освітянського житєпису. Закінчився 2020-2021 навчальний рік.

Прийміть щирі вітання зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Дякую батькам, які дбали про виховання своїх дітей, учителям – за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдарування. Бажаю, щоб ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю.

Завершується цей навчальний рік нетрадиційно. Карантин вніс свої корективи. Діти й учителі опанували елементи дистанційної форми навчання. Слова подяки висловлюємо батькам, які на собі відчули роль учителя й допомагали дітям оволодіти знаннями на відстані. Особливі слова підтримки дітям, які старанно відносилися до виконання завдань.

Для більшості учнів – це завершення навчального року, що означає початок довгоочікуваних літніх канікул. Для випускників останній дзвоник в 2021 році – це день прощання зі школою, друзями і вчителями, вихід у доросле життя.

Для їх батьків – це час хвилювань і тривог про майбутнє своїх дочок і синів. А для вчителів останній дзвоник – це підбиття підсумків, перепочинок і законна літня відпустка, а потім – початок нового циклу в нескінченному і важливому навчальному процесі.

Вітаємо учнів, учителів, батьків зі святом останнього дзвоника!

Щиро дякуємо освітянам за професійність, доброту й терпіння у навчанні та вихованні учнів! А школярам бажаємо успішного складання ЗНО, вступних іспитів до вишів, теплого літа й гарного відпочинку! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень