A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

НОВИНИ

«Молитва за Україну» в Трибухівській ТГ!

Сьогодні в Трибухівській ТГ, біля пам’ятника «Борцям за волю України» в 31-ту річницю Незалежності України відбулася спільна молитва за  мир і благополуччя в Україні, за воїнів, що стримують ворога на фронті, за перемогу над безбожними московськими окупантами і терористами, за збереження життя і щасливе повернення додому всіх українських воїнів-захисників і полонених та за національну і духовну єдність української нації, яку очолив о. Степан Татарин.

17:23 24.08.2022

31-а річниця Незалежності України (Трибухівська ЗОШ І-ІІІ ступенів)

     У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творімо історію під знаменням рідного прапору!

17:01 23.08.2022

У Трибухівській ОТГ відбулися спортивні змагання серед учнів ЗЗСО.

     З нагоди відзначення 31-ї річниці Незалежності України та з метою популяризації здорового способу життя 21 серпня 2022 року у Трибухівській громаді відбулися спортивні змагання серед учнів закладів загальної середньої освіти Трибухівської сільської ради.  Спортивні змагання,  безсумнівно, є чудовою нагодою проявити себе для багатьох талановитих дітей. При всьому  цьому завданнями є не тільки демонстрація спортивної підготовки, але і високі спортивні результати.

22:42 22.08.2022

Підготовка закладів освіти до нового навчального року

У Трибухівській громаді функціонує пять закладів загальної середньої та шість закладів дошкільної освіти. У 2022 році  організовано роботу комісії з огляду (оцінки) будівель (приміщень) закладів освіти з метою визначення можливості їх використання як найпростіших укриттів для здобувачів освіти і працівників, у тому числі з особливими освітніми потребами.

13:32 22.08.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень