A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

НОВИНИ

Військово - патріотичні розваги у Трибухівській ОТГ

14 жовтня 2019 року у Трибухівській ОТГ проведено військово-патріотичні розваги присвячені Дню захисника України, 90-ій річниці ОУН, УПА, учасниками яких були учні Трибухівської і Пишківської ЗОШ та їх наставники. Організаторами цього дійства були: голова комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, директор Трибухівського СБК – Качур Марія Іванівна та відділ освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради. До проведення цього заходу долучилися члени Молодіжного націоналістичного конгресу м.Тернопіль, на чолі із Тарасом Мартинівом та представники пейнтбольного клубу «ЛЕГІОНЕР» м.Тернопіль.

09:34 17.10.2019

Всеукраїнський день бібліотек

09.10.2019 р. у Пишківській сільській публічно-шкільній бібліотеці було проведено екскурсію  "В гостях у книги" під час якої учнів 1-4 класів було ознайомлено з бібліотекою та з правилами її користування,з абетковим та систематичним каталогами ,з енциклопедіями та довідниками.

15:03 10.10.2019

З днем працівника освіти!

                                 Шановні колеги! Вітаємо з Днем працівників освіти! Бажаємо старанних та слухняних учнів,  Вдалих і добрих днів,  Щирих та радісних посмішок,  Креативних проектів,  Блискучих та неперевершених ідей! Нехай уроки будуть цікавими,  Перерви- веселими,  Екскурсії - змістовними, зарплата - достойною,  А шкільне життя - насиченим! Хай щодня душу гріє любов та теплота Ваших вихованців! Здоров'я,  Сімейного затишку, здійснення мрій,  Божого благословення Вам, дорогі педагоги!  

09:21 04.10.2019

Літературна година присвячена 125-й річниці з дня народження Олександра Довженка у с. Пишківці

У Пишківській  сільській публічно-шкільній бібліотеці була проведена літературна година "Я народився і жив для добра і любові" присвячена 125-й річниці з дня народження О.Довженка - письменника,кінорежисера,художника.

18:14 13.09.2019

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради.

17:43 05.09.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень