A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

НОВИНИ

Школи Трибухівської ОТГ отримали комп'ютерну техніку для молодшої ланки від Тернопільської ОДА

  За ініціативи Президента України Петра Порошенка, відповідно до Закону України «Про освіту» та виконання Концепції «Нова українська школа» та за сприяння голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни Трибухівська ЗОШ І-ІІІ ст. та Пишківська ЗОШ І-ІІ ст.  отримали технічне обладнання  для реалізації реформи Нової української школи.

18:16 01.10.2018

У Трибухівській школі відбулося свято осені.

20 вересня у Трибухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів - панувала святкова атмосфера. Виставка, яка проходила в цей день у школі на тему "Дари осені" не залишила без уваги жодного учня. Цікаві композиції з квітів, овочів, фруктів прикрашали все подвір'я школи. Деякі роботи вражали своєю назвою, оригінальністю та складність виконання. Такі заходи дуже важливі. – Вони рятують емоції, світ дитячих вражень. По-перше, за буденністю ми часто не помічаємо краси природи, проходимо повз неї. А саме завдяки таким моментам змушуємо себе зупинитися, побачити те Прекрасне і відшукати спосіб поділитися враженнями від цього з іншими. А по-друге, у сучасному світі, коли діти захоплені комп’ютерними іграми та мультиками, має бути щось справжнє, реальне, яке дозволить їм по-іншому проявити себе. І що для цього є кращим, аніж природа. ВОКМС Трибухівської сільської ради висловлює щиру вдячність Блаженко Романії Михайлівні, педагогічному колективу та учням за якісну підготовку та організацію свята.

17:16 20.09.2018

У школах Трибухівської ОТГ пролунав Перший дзвоник.

І ось знову пролунав Перший дзвоник ... Ранок першого вересневого дня наповнився дитячим гамором, мелодійними звуками шкільного дзвоника… Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний.  Учні, їх батьки та вчителі Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  та Пишківської ЗОШ І-ІІ ступенів зустрічають День Знань – справжнє свято мудрості, доброти і людяності.

15:00 05.09.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень