A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

НОВИНИ

Список безплатних ресурсів для вивчення англійської від Кембриджського університету

Кембриджський університет надав матеріали, за якиим вивчати англійську мову можуть дошкільнята, молодші школярі, підлітки та дорослі. Cambridge Assessment English, що є частиною Кембриджського університету, опублікували звернення до колег – викладачів англійської мови в Україні.

23:30 15.03.2022

Створено Telegram-канал “Підтримай дитину”

Telegram-канал “Підтримай дитину” https://t.me/pidtrumaidutuny зовсім нещодавно був створений невеличкою групою дитячих психологів та педагогів з метою підтримки дітей та їхніх батьків. За цей час приєдналось багато читачів і помічників. Поради, ігри та рекомендації щодня публікують у зрозумілій формі. Ось добірка фраз, які важливо говорити, аби почуватись у безпеці.

23:29 15.03.2022

У школах Трибухівської громади відновлюється освітній процес за дистанційною формою навчання

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради повідомляє, що відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України з понеділка, 14 березня, у школах громади відновлюється освітній процес за дистанційною формою навчання.

23:34 11.03.2022

Психологічна підтримка дітей та Спільнота для учнів 1-4 класів

   У кожній області в закладах освіти організовано місця для переселенців, забезпечуються харчуванням бійці, в окремих областях створено потужні гуманітарні штаби та надається необхідна допомога. Ви – гордість українського народу.

20:27 02.03.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень