A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Трибухівська сільська публічно-шкільна бібліотека

Майстер - клас до Дня Валентина (2020 р.)

    “На ура” 13 лютого у бібліотеці було проведено цікавий майстер-клас з дітками 2-А та 3-Б класів, по створенню подарункових сумочок для мам до дня Валентина. Участь у таких заходах є дуже важливою, оскільки дозволяє не лише долучитись до процесу творення чогось нового власними руками, отримати задоволення та позитивні емоції, а й проявити свій талант у творчості.

22:23 13.02.2020

Всесвітній день читання в голос (05.02.2020 р.)

Що може бути краще у Всесвітній день читання вголос ніж читання ліричних поезій. Трибухівська сільська публічно - шкільна бібліотека спільно з учнями 10 класу Трибухівської ЗОШ долучилися до акції прочитавши вірш Любові Кушнірук - Любов до тебе.

10:29 05.02.2020

День Миру

В Україні День миру відзначають з 2002 року, згідно з Президентським Указом від 5 лютого 2002 року. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і заможного майбутнього.

13:20 04.02.2020

Життєвий шлях та творчість Всеволода Нестайко.

     30 січня виповнюється 90 років від дня народження письменника, класика сучасної української дитячої літератури Всеволода Нестайко.     Сьогодні до бібліотеки завітали постійні відвідувачі і разом з бібліотекарем провели бесіду про життєвий шлях та творчість письменника.

17:03 29.01.2020

22 січня – День Соборності України та Свободи

    22 січня – День Соборності України та Свободи, свято створення незалежної Української Народної Республіки. У Трибухівській школі підготовлена виставка книг та матеріалів "Акт єдності: погляд в історію". Метою виставки, яку підготували бібліотекарі є поглиблення знання молоді про історію виникнення свята Соборності України та Свободи, виховання патріотичних почуттів, поваги до державних свят та намагання викликати інтерес до вивчення історії України.

13:25 21.01.2020

День обіймів!!!

В Міжнародний день обіймів Хочу вам всім побажати Обійматися міцніше Ендорфіни заряджати. Навкруги стане тепліше Бо всі радість подарують. Обіймайтесь веселіше На планеті всі святкують.

09:00 21.01.2020

Вітання з Новим 2020 Роком та Різдвом Христовим!!!

Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб дух Нового року приніс Вам відчуття казки, а Різдво подарувало віру в чудеса! Зичимо Вам і Вашим рідним миру, щастя і добра!!!

14:32 31.12.2019

Вітання до Дня місцевого самоврядування!

Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Бажаємо наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань.   З повагою працівники Трибухівської сільської публічно - шкільної бібліотеки та сільського будинку культури.

16:33 01.12.2019

Поступлення книг у бібліотеку!!!

     Бібліотекарями Трибухівської СПШБ була закуплена нова література на суму 27000 гривень. Різноманіття книг потішить навіть найвибагливішого читача, адже охоплює романтичні історії, історичні події, детективи, казкові пригоди супергероїв, психологію, твори для обов'язкового читання за шкільною програмою та багато іншого. Заходьте до нас, та вибирайте те що вам до душі, будемо раді вас бачити.

22:29 27.11.2019

Семінар - практикум у м. Тернопіль.

     19 листопада бібліотекарі Трибухівської ОТГ взяли участь у щорічному семінарі - практикумі завідувачів районними, міськими бібліотеками для дітей, публічно-шкільними бібліотеками, бібліотекарів бібліотек-філій об’єднаних територіальних громад. Темою якого була «Сучасна бібліотека для дітей – платформа для культурного розвитку громади».

20:17 19.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень