A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Трибухівська сільська публічно-шкільна бібліотека

" Голодний рік, як чорна птиця, над краєм змореним літав".

Ти кажеш не було голодомору? І не було голодного села? А бачив ти в селі пусту комору, З якої зерна вимели до тла? Як навіть мариво виймали із печі І забирали прямо із горшків. Окрайці виривали з рук малечі, із торбиночок нужденних стариків? Ти кажеш, не було голодомору? Чого ж тоді, як був і урожай, Усе сиціль викачували з двору,- Греби, нічого людям не лишай! Хто ж села, вимерлі на Україні, Російським людом поспіль заселяв? Хто? На чиєму це лежить сумлінні? Імперський молох світ нам затуляв! Я бачив сам оту зловісну пору І пухлих, і померлих на шляхах. І досі ще стоять мені в очах... А кажеш - не було голодомору? ----------------------------------------------- Д.Білоус

10:23 19.11.2019

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЧОЛОВІКІВ!!!

     До Всесвітнього Дня чоловіка, який припадає на 19 листопада , працівники Трибухівської сільської публічно - шкільної бібліотеки спільно з працівниками Трибухівського сільського будинку культури 12 листопада провели конкурсно - розважальну програму "Джентльмен club". Метою якого було розвити розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність, виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного . Учні 9 - 11 класів мали можливість випробувати свої сили у командній грі.

18:11 12.11.2019

Цікава мандрівка у бібліотеку дітей старших груп ДНЗ "Віночок"

       30 жовтня діти старших груп ДНЗ "Віночок" разом з вихователями завітали до Трибухівської сільської публічно - шкільної бібліотеки. Вихованців садка ознайомили з роботою бібліотекаря, з різними книгами, що знаходяться в ній, розповіли про походження книги.

16:03 30.10.2019

Екскурсія дошкільнят дитячого садочка "Віночок" у бібліотеку.

Днями до бібліотеки, завітали на екскурсію дошкільнята дитячого садочка "Віночок", які в майбутньому стануть, а деякі дітки уже є читачами бібліотеки. Разом з вихователями з дітьми було проведено екскурсію по бібліотеці. Темою їхнього візиту була "Дім в якому живе казка". Діти завітали у оселю казок, з цікавістю розглядали книжкові виставки та слухали бібліотекаря. 

10:26 13.10.2019

250 років від дня народження Івана Петровича Котляревського.

9 вересня виповнюється 250 років від дня народження геніального українського письменника, поета, драматурга та громадського діяча Івана Петровича Котляревського. Ознайомитись з легендарною «Енеїдою» та іншими творами письменника, учням школи було запропоновано переглянути виставку «Засновник нової української літератури». Також на виставці представлені матеріали, що ознайомлять вас з життям письменника.

11:55 09.09.2019

Екскурсія найменших школярів.

Сьогодні до бібліотеки завітали наймолодші учні школи.  Метою було залучити учнів до читання книг бібліотеки, навчити їх користуватись бібліотекою, виховувати любов до книги і бережливе ставлення до неї.

16:51 05.09.2019

З Днем Незалежності країно!!!

Дивися, безкрайнєє, синєє небо, Стоїть над землею, неначе шатро. Воно посилає любов нескінченну І щиро дарує надію й добро. Тут мешкають люди привітні та чесні, Хліб–сіллю гостей зустрічають вони. Земля наша щедра, родюча, багата – Усіх нагодують безмежні лани. Хай знає весь світ про казкову країну, Де синєє небо та жовті поля. Хай квітне щаслива моя Україна! Найкраща, безцінна, любима земля. З Днем Незалежності країно!!! До визначних дат - Дня Державного Прапора України та 28 річниці Незалежності України у Трибухівській бібліотеці для читачів організовано тематичну виставку книг та матеріалів " Україна - моя країна".

10:00 24.08.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень