A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Трибухівської сільської ради

Трибухівська сільська публічно-шкільна бібліотека

17 листопада святкує свій день народження відомий український письменник Андрій Кокотюха.

17 листопада святкує свій день народження відомий український письменник Андрій Кокотюха, один з найплодючіших авторів у сучасній Україні. Героїв для своїх романів він шукає в минулому і зазначає: аналогій із сьогоднішніми подіями в історії нашої країни достатньо.. Слово «Кокотюха» стало своєрідним брендом, насамперед сучасної літератури, а ще журналістики, кінематографа і блогосфери. Андрій Анатолійович — за освітою журналіст, а в реаліях письменник, сценарист і оглядач — творить і одночасно відслідковує актуальні суспільно-політичні процеси. Його думки завжди влучні, подані під незвичним кутом і часто розвінчують багато міфів. ????Бажаємо Вам Андрію Анатолійовичу міцного здоров’я, творчого натхнення, і хай здійснюються Ваші найсміливіші задуми та проекти. ????????На полицях нашої бібліотеки для вас, любі читачі – гостросюжетні пригодницькі детективи Андрія Кокотюхи.???????????? Обирайте до смаку, читайте!????

10:32 17.11.2021

16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності.

16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності, запроваджений у зв’язку із ухваленням ЮНЕСКО у 1995 році Декларації принципів терпимості, в основу якої закладено положення, проголошені в Загальній декларації прав людини. Тож будьмо толерантними, ввічливими, доброзичливими один до одного. А щоб краще розуміти, поважати та приймати інших такими як вони є, радимо ознайомитись з базовими книгами, що допоможуть вам у цьому.

10:15 16.11.2021

10 листопада - Всесвітній день науки .

Щорічно 10 листопада в усьому світі відзначають Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development) – свято, засноване у 2001 році під егідою ЮНЕСКО. Мета відзначення Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку – підкреслити важливу роль науки в суспільстві і необхідність участі широкої громадськості в обговоренні наукових питань.

23:00 10.11.2021

" Притча про мову". Декламує - П'янтківська Каріна.

Слова та голос – більш нічого. А серце б’ється – ожива , як їх почує… “ Слова Кобзаря завжди надихають боротись з ворогами, мріяти про велике та не забувати, звідки ви і яке значення має для вас рідний край та рідна мова. Прихід Кобзаря у сьогодення в вірші Василя Кравчука " Притча про мову". Декламує - П'янтківська Каріна

22:53 09.11.2021

9 листопада в Україні святкують День працівників культури і майстрів народного мистецтва.

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, збагачуючи культуру та зберігаючи традиції нашої Трибухівської громади, вітаємо із Вашим професійним святом !!! Бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасного прагнення до самовдосконалення, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків на благо відродження, розвитку та збереження духовних надбань нашої громади та країни.

22:43 09.11.2021

Обласний онлайн семінар - практикум для завідувачів бібліотек для дітей, публічно-шкільних бібліотек, бібліотекарів публічних бібліотек територіальних громад Тернопільщини на тему : "Бібліотека для дітей в онлайні - актуально, цікаво, зручно".

3-4 листопада 2021 року був підготовлений і проведений обласний онлайн семінар - практикум для завідувачів бібліотек для дітей, публічно-шкільних бібліотек, бібліотекарів публічних бібліотек територіальних громад Тернопільщини на тему : "Бібліотека для дітей в онлайні - актуально, цікаво, зручно". У семінарі взяли участь працівники всіх бібліотек Трибухівської ОТГ, а саме: - Гаврилюк Н. І. - завідувач Пишківською СПШБ, - Атаман М. В. - завідувач Медведівською СПШБ, - Тимчій О. Б. - бібліотекар Мартинівської сільської бібліотеки та бібліотекар Пилявської СПШБ, - Кривенька О. Р. - бібліотекар Цвітівської сільської бібліотеки, - Романів М. М. - бібліотекар Новоставської СПШБ, - Березніцька І. Й. - бібліотекар Трибухівської СПШБ, - Бега М. В. - завідувач Трибухівської СПШБ Дякуємо за участь.

14:52 04.11.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень